برنامه ریزی درسی
درس خواندن کار بسیار سختی است و اگر دانش آموزان با رغبت به سمت درس نرفته و از درس خواندن حس خوبی ندارند حتی آنها که درس خواندن را دوست دارند هم لذت نمی برند.
همه اینها برمیگردد به اینکه از مسئله تعریف درستی ندارند، پروژه ای داریم بنام تحصیل و باید درس بخوانیم در انجام هر پروژه بعد از شناخت منابع و موانع برنامه ریزی حرف اول می زند.
برنامه ریزی درسی برای هر دانش آموز متفاوت است بر اساس توانمندی های هر دانش آموز برنامه ریزی درسی به صورت فرد به فرد نوشته و ساعت وحجم هر درس متناسب با شرایط شخصی دانش آموز برنامه ریزی می شود بسته به میزان پیشرفت دانش آموز برنامه در مباحث و درسهای مختلف برنامه ریزی متفاوت می شود در مباحث ضعیف قاعدتاً نیاز به مطالعه تمرین و تست بیشتر بوده که در برنامه ریزی دانش آموز لحاظ می شود و همچنین مباحث قوی تر نیز می بایست در برنامه ریزی درسی در روزهای هفته قرار گیرد چرا که اگر به مرور برروی مباحث قوی کار نشود همان نقطه قوت ها به ضعف تبدیل می شود.
برنامه ریزی درسی در هفته ها و ماههای مختلف سال تحصیلی تغییر کرده و متناسب و هماهنگ با میزان تدریس معلمین و دبیران برنامه ریزی درسی توسط برنامه ریزان مربوطه و مشاورین تخصصی هر پایه انجام می شود.
در برنامه ریزی درسی به صورت عملی روش صحیح مطالعه هر درس عمومی و تخصصی در برنامه ریزی درسی اجرائی می نماید.
پیشرفت درسی و یا عدم پیشرفت درسی در برنامه ریزی هر یک از دانش آموزان کاملاً مشهود و اوج می گیرد قطعاً در انجام پروژه تحصیلی هر دانش آموز می تواند با برنامه ریزی درسی منظم به اهداف و آرزوهای خود رسیده و طعم عالی موفقیت را بچشد .
دکتر عباس قاسمی – مشاور ارشد تیم مشاوره فرااندیشه
خیلی مفید بود، ممنون از سایت خوبتون 🙂